Oddych na Donovaloch

Silvia Cáková

Silvia Cáková

Prvý teambuilding v novom roku sa niesol v štýle oddychu a relaxu v srdci krásnej slovenskej prírody.

Ubytovanie sme mali rezervované v malebnej dedinke blízko lyžiarskeho strediska Donovaly. Chata bola obrovská a poskytovala dostatok priestoru a súkromia pre 20 ľudí z AMCEFu. Opäť raz sme sa zišli v hojnom počte vrátane našich kolegov z východu.

Chata Enjoy Wellnes & Fun

V piatok okolo obeda sme vyrážali s tým, že sa všetci stretneme v chate už kto kedy príde. Chata sa postupne napĺňala nielen našimi kolegami, ale aj dobrou náladou, ktorú si so sebou každý priniesol. Všetci sme sa tešili obzvlášť na Katku ktorá v aute viezla aj 20 litrov fantastického domáceho gulášu. Piatkový večer sme strávili dlhými dialógmi, hraním spoločenských hier, zábavou v herni ale aj oddychom vo wellness, ktorý bol súčasťou chaty. Všetkým padlo veľmi vhod zrelaxovať sa po dlhej ceste v saunách alebo presedieť do rána s kolegami v kadi plnej horúcej vody.

V sobotu ráno, alebo lepšie povedané na obed, po búrlivej a takmer prebdenej noci, sme sa vybrali do lyžiarskeho strediska, kde nám Milan všetkým zaplatil skipasy a strávili sme tam celé poobedie. Druhá menšia skupina sa rozhodla zdolávať turistické chodníky v teplákoch v snehu 🙂 Zopár nás ostalo na chate relaxovať a užívať si takmer prázdny wellness. Náš kolega Tomáš s frajerkou sa rozhodli, že nás prekvapia fantastickým jedlom, za ktoré sme im boli veľmi vďační po náročnom dni na svahu a v prírode. Večerný program bol opäť raz rozmanitý a búrlivý, ale všetci sme sa bavili a užívali si to.

PARK SNOW Donovaly

Nedeľa bol deň odchodu, takže celé doobedie sme strávili balením sa a akým-takým uprataním chaty. Niektorých z nás to opäť vyčerpalo a tak nám Milan zaplatil vstup do krásneho Gothal wellness kde sme sa ešte naposledy všetci spolu zrelaxovali. Žhavých po jedle nás potom ešte Milan pozval na veľký spoločný obed. 

Neskôr poobede sme sa postupne začali rozchádzať v skupinkách, v akých sme prišli. Všetci sme sa lúčili a odchádzali s milým úsmevom na tvárach a hlavou plnou smiešnych zážitkov. Už teraz sa tešíme, čo ďalšie pre nás Milan vymyslí 😊

Facebook
LinkedIn
Twitter

Ďalšie články

Previous
Next

Chcete rozbehnúť svoj projekt?
Poďte do toho spolu s nami!

Ponúkame bezplatné konzultácie, ktoré pomôžu nasmerovať váš projekt.
Fotografia, na ktorej je CEO AMCEFu Milan Cák

Milan Cák

Zakladateľ & CEO

+421 917 552 947

milan.cak@amcef.com

Milan Cák

Zakladateľ & CEO

+421 917 552 947

milan.cak@amcef.com