Vianočný večierok 2022 z pohľadu AMCEFu

Vianočný večierok firmy je výbornou príležitosťou na to, aby sa kolegovia spoločnosti stretli a oslávili úspechy za uplynulý rok.
Ondrej Horák

Ondrej Horák

Vianočný večierok firmy je výbornou príležitosťou na to, aby sa kolegovia spoločnosti stretli a oslávili úspechy za uplynulý rok. Tieto večierky vedia byť často plné zábavy, jedla a pitia.

Konečne ako sa patrí

Rok 2022 sme nevynechali ani my. Počas epidémie sme mali prísne pravidlá a nosili sme respirátory. Bolo obtiažne sa spolu stretávať. Tento rok sa tak niesol aj v znamení voľnosti a bližšieho kontaktu.

Jedným z dôležitých aspektov vianočného večierku je výber vhodného miesta. Môže to byť reštaurácia, hotel alebo dokonca kancelária AMCEFu. Dôležité však bolo zabezpečiť priestor pre všetkých účastníkov a aby sa cítili príjemne a útulne.

Pri výbere miesta konania sme mali niekoľko vhodných kandidátov. Nakoniec sme si vybrali miesto na Obchodnej ulici v Bratislave v SMART CITY HUB. Príjemné miesto, kde sme mali po ruke aj autá.

Jedlo a pitie sú tiež dôležitou súčasťou vianočného večierku. Skoro nám padla sánka, keď sme začali vybaľovať jedlá a nápoje z Milanovho vozidla. Nesťahovali sme len poživeň ale napríklad aj vianočné ozdoby a iné. Každý sme mali čo robiť. Pár ľudí sa hralo na konzole, iní sa hrali stolné hry a niektorí sa zas len rozprávali a užívali si prítomnosť kolegov.

Milanova prezentácia na vianočnom večierku

Niečo sa končí a niečo sa začína

Na úvod začal Milan hovoriť o úspechoch našej firmy pri prezentácií. Za celý rok sme dosiahli niekoľko „highlightov“ ako nábor nových členov, otvorenie kancelárií pre našich košických kolegov, o ktorom som písal v predchádzajúcom článku. Naberali sme nových klientov a expandujeme smerom do zahraničia. Pre nás rok 2023 bude rok príležitostí. Milan to ukončil drobnými vtípkami na záver a večierok sa mohol naplno rozbehnúť.

Vianočné večierky sú skvelou príležitosťou na stretnutie sa s kolegami, kde máte možnosť oslavovať úspechy spoločnosti a s prítomnosti seba samých. A o to aj ide. O príjemný kolektív, utužovanie dobrých vzťahov. A čo viac, zahodíš všetky zlé veci a necháš ich v starom roku. Následne môžeš vstúpiť do toho nového s čistým štítom. Dúfame, že rok 2023 bude pre každého pozitívny, či už to bude v osobnom alebo obchodnom živote.

Facebook
LinkedIn
Twitter

Ďalšie články

Previous
Next

Chcete rozbehnúť svoj projekt?
Poďte do toho spolu s nami!

Ponúkame bezplatné konzultácie, ktoré pomôžu nasmerovať váš projekt.
Fotografia, na ktorej je CEO AMCEFu Milan Cák

Milan Cák

Zakladateľ & CEO

+421 917 552 947

milan.cak@amcef.com

Milan Cák

Zakladateľ & CEO

+421 917 552 947

milan.cak@amcef.com