Teambuilding všade kam sa pozrieš

Pomaly nám končí október a už sa pripravujeme na Sviatok všetkých svätých. A ešte sa nám poriadne ani neotvorili pivárne alebo voľnočasové aktivity po korone a my už sme od augusta stihli 3 teambuildingy.
Ondrej Horák

Ondrej Horák

Pomaly nám končí október a už sa pripravujeme na Sviatok všetkých svätých. Víkend sa nám obohatí o voľby primátorov, starostov a voľby do VÚC. A ešte sa nám poriadne ani neotvorili pivárne alebo voľnočasové aktivity po korone a my už sme od augusta stihli 3 teambuildingy.

3 skvelé teambuildingy, kedy je dôležité udržiavať zdravé vzťahy v kolektíve a budovať si vzájomnú súdržnosť.

LETNÝ SPLAV DUNAJOM

Splav Dunajom sme si dali na úvod augusta. Túto udalosť poriadame každý rok a pre AMCEF to predstavuje už srdcovú záležitosť. Počasie nám neuveriteľne prialo s vysokými horúčavami, voda a stanovanie k tomu jednoducho patrili. 

Stretko sme začali vo Vrakuni, odkiaľ sme sa plavili až do Malej Dedinky. Splav trval cca 5 hodín, kde sme mali plnú možnosť využiť náš (ne)talent s kanoe. Celé splavovanie malo jediný cieľ. Bezpečne sa doplaviť až do Splavma – požičovni kanoe a vodáckej výstroje. Tam na nás čakalo táborisko, ktoré kolega Peťo už pripravil deň predtým. Aby sme sa tam mohli cítiť pohodlne a prežili až do skorých ranných hodín.

V Malej Dedinke na nás čakala poriadna obživa, stany a párty. Niektorých nováčikov sme museli zasvätiť, aby vedeli, ako to u nás funguje. Našťastie sme to prežili bez strát živý a šťastný. Na záver si Peťo pre nás pripravil ešte exkurziu vodnou elektrárňou a teambuilding sme mohli považovať za úspešne ukončený.

skica ako sme postupovali k opekacke

THE SHAWSHANK REDEMPTION

Pre tentokrát sme ostali v zábehu logického myslenia. Katka si pre nás pripravila ďalší zo série teambuildingov, kde sme si museli potrápiť naše hlavy. Časť tímu šla utiecť zo strašidelného domu a druhá časť musela utiecť z väzenia zo Zazito.ooo

Napíšem to v skratke. Nešlo nám to podľa našich predstáv. Veľa nápovedy a málo času. Nedokázali by sme sa pohnúť ďalej a oslobodiť sa. Či prvý alebo druhý tím, oba by zhynuli. 

Escape room sme zavŕšili v skvelom bratislavskom podniku v Čiernom Psovi 🍺. 

vyslobodenie z vaznice

ZACHRÁŇ SA KTO MÔŽEŠ

V októbri sme si zbehli zahnať frustráciu z každodenného života a zastrieľať si v paintballe v HERO FACTORY. Za tento úžasný zážitok jednoducho musíme poďakovať a niektoré fotky už dnes visia na sociálnych sieťach na Facebooku a Instagrame

A ako inak, opäť sme to museli niekde ukončiť. Tentokrát to bolo príjemná reštaurácia Hostinec u Deda. Dobrú chuť 🍗.

Nemusíš sa báť, že u nás skysneš pri monitore a pracovať od nemoty do nemoty. Ale ponúkame ti aj veľa zábavy a aktivít na uvoľnenie svojej mysle a tela. A preto neváhaj a uchmatni si jednu z pozície už dnes na kariére.

Facebook
LinkedIn
Twitter

Ďalšie články

Previous
Next

Chcete rozbehnúť svoj projekt?
Poďte do toho spolu s nami!

Ponúkame bezplatné konzultácie, ktoré pomôžu nasmerovať váš projekt.
Fotografia, na ktorej je CEO AMCEFu Milan Cák

Milan Cák

Zakladateľ & CEO

+421 917 552 947

milan.cak@amcef.com

Milan Cák

Zakladateľ & CEO

+421 917 552 947

milan.cak@amcef.com